רבים רואים את הפרוזן יוגורט כסוג של קינוח, כמו גלידה. למעשה, פרוזן יוגורט יכול לשמש בתור מאכל טוב שאפשר להיצמד אליו ולרדת במשקל. בואו נבין טוב יותר איך עושים את זה. באופן כללי בפרוזן יש הרבה פחות שומן, והרבה פחות סוכר מאשר בגלידה, וזה כבר עוזר להפוך את זה למרזה יותר.
כשאתם מוסיפים את התוספות לפרוזן, נסו להתמקד בתוספות הפחות משמינות ופחות מסוכרות, כמו למשל אגוזים קלויים. אפשר לשים פירות טריים גםכן.
כדאי לכם להזהר מיוגורט ללא שומן, כי היוגורט הזה בדרך כלל מפוצץ בסוכר. בין סוכר ושומן, עדיף לבחור בשומן.